Spoločnosť LG ovládla so sériou Optimus G barcelonský veľtrh

Bratislava, 7. marca 2013 – Nová modelová séria Optimus G od spoločnosti LG získala na veľtrhu Mobile World Congress (MWC) v španielskej Barcelone mnohé ocenenia “Best of MWC 2013”. Ocenenia jej boli udelené svetovými médiami zameranými na technológie, ktoré zaujal výkonný hardvér a inovatívne užívateľské funkcie série.

„Získané ocenenia potvrdzujú svetovú popularitu týchto prístrojov. Od septembra minulého roka, kedy bola séria LG Optimus G predstavená, si tento nesmierne obľúbený produkt vyslúžil samé pozitívne hodnotenie a priaznivé recenzie. Úspech v Barcelone len dokladá, že ide o špičkový supertelefón LG, ktorý má používateľom čo ponúknuť,“ uviedol Martin Malý, tlačový hovorca LG Electronics CZ.

Vlajková loď spoločnosti LG

Optimus G sú prvé smartfóny na svete s výkonným procesorom Snapdragon™ S4 Pro Quad-Core od spoločnosti Qualcomm. Displej LG True HD IPS Plus v kombinácii s technológiou Zerogap Touch poskytuje živý obraz a jemnosť pri dotykovom ovládaní. Okrem prvotriedneho hardvéru, jedinečného dizajnu a nádhernej obrazovky ponúka séria Optimus G tiež užívateľsky príjemné funkcie, ako sú QSlide, QuickMemo alebo Live Zooming.

Na model Optimus G nadväzuje prístroj Optimus G Pro, ktorý je najnovším prírastkom série LG Optimus G. Optimus G Pro je smartfón disponujúci technológiou 4G LTE s 5,5 palcovým Full HD IPS displejom a špičkovými užívateľskými funkciami, ako sú Dual Recording a Virtual Reality (VR) Panorama.

Prvý zo smartfónov G série, Optimus G, príde na slovenský trh už tento mesiac. Nástup Optimus G Pro je očakávaný na jeseň tohto roku.