LG UVÁDZA NA TRH MIKRO AUDIO SYSTÉM S ELEGANTNÝM DIZAJNOM A VÝNIMOČNÝM BEZDRÔTOVÝM PRIPOJENÍM

CM3330 s inteligentným dizajnom podporuje najrôznejšie možnosti pripojenia a vďaka trojpásmovému reproduktoru a kompaktnému systému ponúka masívny zvuk

Bratislava, 20. marca, 2013 – Spoločnosť LG Electronics (LG) predstavila nový LG CM3330 mikro audio systém, ktorý je vďaka kompatibilite s AirPlay* a Bluetooth a najrôznejšími možnosťami audio vstupov dokonalým doplnkom akéhokoľvek chytrého zariadenia. Elegantný a rafinovaný dizajn LG CM3330 dopĺňa pohodlie bezdrôtového pripojenia a masívny zvuk.

“Dá sa povedať, že LG systém CM3330 je vďaka kompatibilite s takmer akýmkoľvek mobilným zariadením audio systémom budúcnosti,” vyhlásil Martin Malý, tlačový hovorca LG Electronics CZ. “Vďaka jedinečnému trojpásmovému 2.1 kanálovému audio systému si môžete pustiť hudbu takmer na akomkoľvek smart zariadení a vychutnať si plný, čistý zvuk,” doplnil.

Hudbu si môžete pustiť na smartfónoch, ultrabookoch, tabletoch a iných kompatibilných zariadeniach a vďaka reproduktorom audio systému dosiahnuť mimoriadneho zvuku v akejkoľvek miestnosti. LG CM3330 podporuje bezdrôtový streaming s využitím Bluetooth alebo AirPlay, ktorý podporuje zariadenia Apple. A navyše, technológia Air Direct ponúka výnimočnú kvalitu zvuku a pohodlné bezdrôtové pripojenie, ktoré pre streaming cez AirPlay nevyžaduje Wi-Fi. Aplikácia LG Bluetooth Remote potom premení akýkoľvek smartfóne v diaľkový ovládač a rýchlo sa napojí aj na internetový streaming. CM3330 podporuje aj USB Smart, vďaka ktorému môžete ľahko streamovať hudbu aj z iOS alebo Android počas nabíjania. Pre tradičnejšie založených milovníkov hudby má systém zabudovaný CD prehrávač a nájdete v ňom aj FM rádio.

Systém LG CM3330 síce možno vyzerá malý, ale dokáže veľké veci na to, že meria len 520 x 87 x 180 mm. Môže sa pochváliť štýlovou prednou časťou a vďaka minimalistickému striebornému stojančeku vyzerá, akoby sa vznášal. Systém má kompaktný dizajn a bez problémov sa zmestí do obývačky, spálne alebo akejkoľvek inej miestnosti. CM3330 sa vyrába v troch štýlových farbách – čiernej, bielej a zelenej – ktoré zapadnú do akéhokoľvek interiéru. Prepracované hladké rozhranie potom dotvára jeho moderný vzhľad.

Kompaktný, ale s bohatým zvukom

LG CM3330 obsahuje trojpásmový 2,1 kanálový systém reproduktorov s výkonom 40 W, ktorý zabezpečí svieži a plný zvuk. Táto dômyselná konfigurácia v sebe zahŕňa aj vstavaný subwoofer, ktorý u audio prístrojov tejto veľkosti len tak nenájdete. Systém tiež podporuje LG Dynamic Loudness Algorithm, ktorý optimalizuje zvuk naprieč celým rozhraním a kompenzuje stratu citlivosti u nízkych frekvencií. CM3330 tiež podporuje kodek Free Lossless Audio Codec (FLAC), ktorý zaručuje vysokú kvalitu zvuku bez akýchkoľvek strát.

CM3330 mikro audio systém bude v Európe v predaji od apríla 2013, na Slovensko a do Čiech dorazí v máji 2013 za približnú cenu 229 € vrátane DPH.