Rekonstrukce domu

Rekonstrukce domu.Investoremtéto moderní, luxusní vilybyl bankéř. Rekonstrukce domu měla za úkol vytvořit příjemné bydlení na míru pro čtyřčlennou rodinu. Dům se nachází v oblasti bývalých sléváren tato oblast je dnes již součástí regionálního parku. Investor se rozhodl především pro toto místo, kde stál starý dům z cihel se suterénem, právě kvůli umístění pozemku v přírodě. Při rekonstrukci domu se ukázalo, že domek byl postaven z historických cihel. To bylo hlavním důvodem, pro způsob rekonstrukce, jak byla provedena. Původní dům sám o sobě nebyl tak velký, jak čtyř členná rodina chtěla, aby jejich vysněný dům byl, proto se rozhodli při rekonstrukci domu postavit svou vilu ze skla a to kolem historického cihlového domu.

Více na www.palazzio.cz

Comments are closed

„Nikdy se nesměji nejlépe. Bojím se, že by to mohlo být naposledy.“ Jan Werich